حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان

طبخ ۱۴۰۰۰ پرس غذا در آشپزخانه حوزه اصفهان به مناسبت عید سعید غدیر

آقای رفیعی:

آقای مهدی رفیعی از طبخ 14 هزار پرس غذا در شب عید سعید غدیر و توزیع آن بین اقشار مختلف مردم در آشپزخانه مرکزی حوزه علمیه اصفهان خبر داد

آقای مهدی رفیعی ضمن تبریک عید سعید غدیر و میلاد با سعادت امام کاظم(ع)، به بیان فعالیتهای آشپزخانه مرکزی حوزه علمیه اصفهان اشاره کرد و گفت: در راستای برگزاری طرح اطعام غدیر و اجرای منویات مقام معظم رهبری، حوزه علمیه اصفهان اقدام به طبخ حدود ۱۴۰۰۰ پرس غذا با رعایت تمامی دستورالعملهای بهداشتی با مشارکت مردم و هیئات مذهبی نموده است.

وی افزود: در این طرح، طبخ غذا با تخفیف ویژه حدود ۴۰ درصد و با بهترین مواد اولیه انجام گردید و با توجه به نزدیک شدن ماه محرم نیز این طرح ادامه خواهد یافت و عموم مردم و هیئات مذهبی می توانند سفارشات خود را به این مرکز اعلام نمایند.

معاون اداری مالی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان اظهار کرد: با تخفیف های لحاظ شده سعی بر این است که مشارکت در امر اطعام انجام شده و همچنین تمامی ضوابط و اصول بهداشتی نیز به بهترین نحو رعایت گردد تا از نظر کمی و کیفی بتوانیم خدمت رسانی خوبی داشت باشیم.

آقای رفیعی در پایان خاطرنشان کرد: هیئات مذهبی، طلاب و عموم مردم عزیز برای انجام سفارش طبخ غذا می توانند با شماره تلفن ۳۳۴۵۱۱۷۱ یا ۳۳۹۴۴۲۰۱ تماس حاصل نموده و یا به مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان به نشانی: چهار راه شکرشکن، خیابان حافظ، بعد از سینمای فرهنگیان، دفتر معاونت اداری مالی مراجعه نمایند.

حوزه علمیه اصفهان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شانزده + هجده =