حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان
سلام و عرض ادب خدمت شما
چند ماه پیش مجبور به بستری مادر عزیزم در بیمارستان شدم. تخت کناری یک همراه خانم با پوششی نامناسب داشت. این خانم بصورت خودجوش اعلام آمادگی کرد که پرونده پزشکی مادرم را برای چند پزشک ساکن خارج و همچنین داخل کشور ارسال و از آن‌ها کمک بخواهد؛ البته این احوالپرسی را نسبت به بیماران دیگر هم داشت زیرا ایشان از کارمندان دلسوز بهزیستی بود.
دو روز بعد، صبح زود، با عذرخواهی تمام پیامی ارسال کرد که متاسفانه همه آن پزشکان ناامیدانه جواب داده‌اند؛ زیرا متاسفانه مادر گرامیم تومور مغزی دارند که همین جا از همه شما بزرگواران التماس دعا دارم.
وقتی برای عرض تشکر تماس گرفتم، خیلی عذرخواهی کرد. گفت خیلی ناراحتم که نتوانستم کاری انجام دهم؛ با خیلی‌ها هم تماس گرفته بود که شاید راه درمانی پیدا کند اما موفق نشده بود. یک عذرخواهی هم بابت پیام دادن و عدم تماس داشت، زیرا برای تماس گرفتن خجالت می‌کشیده است.
حتما همه شما شنیدید که مبلغین خیلی از فرقه‌ها و نحله‌های انحرافی هم همین روند را دارند؛ به عنوان مثال بهایی‌ها یا مسیحی‌ها با همین محبت‌های ساده و دنبال کردن رفع نیازهای فرد، آن را جذب نموده و مسیر باطلی را برای فرد ترسیم می‌کنند. البته رفع نیاز هم‌نوع یک وظیفه همگانی می‌باشد که اگر فرد برای رضای خدا به دنبال آن برود از اجر معنوی بسیاری بهره خواهد برد.
یه سوال؟!
چند درصد از ما طلاب چنین رفتاری داریم؟ طلابی که آگاهی لازم به این وظیفه الهی دارند و خوب می‌دانند که با همین مسیر، بسیاری از افراد را می‌توانند جذب دین حقه خود نمایند؛ پس چرا از این امر به خوبی استفاده نمی‌کنیم؟
فرقه‌ها و جریانات انحرافی به افراد زیادی آسیب زده‌اند. افرادی که بعد از پیوستن به این نحله‌ها مشکلات جسمی، روحی، حقوقی و… پیدا کرده‌اند. گاهی نیاز به روانشناس دارند، گاهی نیاز به روانپزشک، کارشناس اعتقادی و یا حتی خیّر که بتواند مشکل مالی فرد را حل کند و… .
ما در پلی کلینیک فرق و ادیان _که بفضل الهی بزودی افتتاح می‌شود_ این کارشناسان را فرا خوانده و بدنبال برطرف کردن مشکلات این عزیزان آسیب دیده هستیم؛ اما یک حلقه وصل با نام «رابط معنوی» لازم است. فردی که ارتباط اصلی و رفاقت‌گونه را با آسیب دیده برقرار می‌کند. فردی که با آگاهی از مشکلات آسیب دیده، یا خود توانایی حل مشکل را دارد که فبها المراد و الا فرد را به کارشناس مربوطه معرفی نموده و پیگیر درمان او می‌شود و مشکل را برطرف می‌نماید. آن هم بصورت مستمر و تا انتهای درمان. رابطه‌ای دوستانه و دغدغه مند.
حال اگر وقت کافی، روحیه دغدغه‌مند و روابط عمومی خوبی دارید در این دوره ثبت نام نمایید تا آموزش‌های لازم از قبیل دوره‌های آشنایی با فرق و ادیان، اصول مواجهه و پاسخ‌گویی، روانشناسی ارتباط‌گیری، روانشناسی روانی را فرا بگیرید.
در صورت داشتن شرایط ثبت نام فرمایید: