حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان

استفاده از کالای ایرانی به فرهنگ غالب در میان مردم تبدیل شود

آیت الله طباطبایی نژاد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان با اشاره به لزوم انتقال فرهنگ استفاده و خرید کالای ایرانی به دانش آموزان گفت: استفاده از کالای ایرانی باید به فرهنگ غالب در میان همه اقشار جامعه تبدیل شود.

آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار مدیرکل فنی و حرفه ای استان اصفهان با تبریک اعیاد ماه رجب اظهار داشت: ماه رجب به «شَهرُ الاَصَب» معروف است؛ الاصب به معنای ریزش است و منظور ریزش گناه انسان ها و یا ریزش رحمت خدا بر برندگان است؛ ما هم مصادف شدن ماه رجب با سال «حمایت از کالای ایرانی»را به فال نیک می گیریم و امیدوار هستیم سالی پر از خیر و برکت برای همه باشد.

وی با اشاره به نام گذاری سال جدید با عنوان «حمایت از کالای ایرانی» افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند هم مسئولان و هم مردم موظف هستند تا این شعار را عملیاتی کنند؛ مسئولان با نظارت بر کیفیت تولید و مردم با خرید تولیدات ایرانی در راستای تحقق شعار سال اقدام کنند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه باید استفاده از کالای ایرانی تبلیغ شود، تصریح کرد: «حُبُّ الوَطَن مِن الایمان» حب و دوست داشتن وطن جزء دین است بنابراین باید این دوست داشتن را در خرید و فروش و در زندگی خود اعمال کنیم و فرهنگ استفاده و خرید کالای ایرانی را به دانش آموزان منتقل کنیم تا این موضوع به فرهنگ غالب در میان همه اقشار جامعه تبدیل شود.

علما همیشه بر مصرف کالای داخلی تاکید داشتند

وی با اشاره به نمونه‌هایی از تلاش و تعصب مردم ایران بر خرید کالای داخلی گفت: در گذشته جمع یازده نفره از علمای اصفهان یک تعهد نامه نوشتند که ما متعهد می شویم که هر کس قباله ازدواج خود را بر روی کاغذهای غیر ایرانی بنویسد ما عقدش را نمی خوانیم و هر میتی را که به غیر از کرباس اردستان، کفن کنند، ما بر آن میت نماز نمی خوانیم.

آیت الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه آیت الله شهید مدنی در زمان پهلوی به علت اینکه اطرافیان خود و اهالی محل سکونتش را به خرید کالای داخلی تشویق می کرد تبعید شد افزود: نمونه های زیادی از این نوع فعالیت در تاریخ ما وجود دارد بنابراین باید جوانان ما همانگونه که بر روی فوتبال تعصب دارند، بر روی مصرف کالای ایرانی تعصب داشته باشند.

در ابتدای این دیدار ابوطالب جلالی مدیرکل فنی و حرفه ای استان اصفهان با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که جوانان با استفاده از ظرفیت های موجود، به اشتغال مطمئن دست یابند، اظهار داشت: با همین امکانات محدودی که در سال ۹۶ در اختیار داشتیم ۸ هزار نفر بدون دریافت تسهیلات بانکی مشغول به کار شدند.

وی با اشاره به استقبال اقشار مختلف از آموزش مهارت های فنی و حرفه ای در استان اصفهان به ویژه بازنشستگان افزود: بخشی از محیط های آموزشی در بخش صنایع دستی را درگیر تولید کرده ایم که کارآموزان در قالب کاروزی مهارت ها و جرأت لازم را به دست آورند، همچنین در سال گذشته خدمات خوبی در حوزه زندان ارائه شده است.

 

حوزه علمیه اصفهان

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

20 − دو =