جامعه المصطفی العالمیه پرچمدار حرکت اسلام ناب در جهان اسلام است
۱۶:۲۶ – پنجشنبه ۱۳۹۷/۰۲/۲۰
در همایش علمی قرآن، جامعیت و جهانی بودن مطرح شد:
جامعه المصطفی بر اساس رسالت هایی که داشته است، همایش های متعدد و رشته های مختلفی را ایجاد کرده است و در عرصه های قرآنی درحوزه های مختلف ورود داشته تا بتواند وظیفه ای هر چند اندک در بخش قرآن و معارف اهل بیت در جامعه جهانی داشته باشد.
حجت الاسلام سیدابراهیم ملکی رئیس جامعه المصطفی العالمیه اصفهان، ظهر امروز در همایش علمی «قرآن کریم، جامعیت و جهانی بودن» که به همت جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی اصفهان در سالن اهل بیت(ع) برگزار شد، اگفت: امروز جامعه بشری بیش از هر زمان دیگری نیاز به قرآن دارد.
وی بیان کرد: سردرگمی ها، پوچی گری ها و افکار و اعتقاداتی که با زور و زر و قدرت در جامعه جهانی به وجود آوردند، به انتها رسیده است و بهترین فرصت برای تبیین و ترویج قرآن در جهان است.
وی با بیان اینکه بهترین ماه، ماه رمضان است، ماهی که متعلق به خداوند متعال است و دعاها در آن مستجاب است، افزود: افتخار داریم این همایش قرآنی را در آستانه ماه نزول قرآن برگزار کنیم، همانطور که همگان می دانند جامعه المصطفی العالمیه پرچمدار حرکت اسلام ناب در جهان اسلام است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه اصفهان تصریح کرد: جامعه المصطفی براساس رسالت هایی که داشته است، همایش های متعدد و رشته های مختلفی را ایجاد کرده است و در عرصه های قرآنی درحوزه های مختلف ورود داشته تا بتواند وظیفه ای هر چند اندک در بخش قرآن و معارف اهل بیت در جامعه جهانی داشته باشد.
وی بیان کرد: تمامی رشته های بلند مدت و کوتاه مدتی که در جامعه المصطفی برگزار شده، همگی در راستای تقویت عرصه های قرآنی در جهان اسلام بوده است، نمایندگی اصفهان نیز با برگزاری این همایش علمی امروز نقش اندکی در این زمینه ایفا کرده است.
حجت الاسلام ابراهیم رضایی دبیر علمی همایش «قرآن کریم، جامعیت و جهانی بودن» تاکید کرد: بیش از ۷۹۰ مقاله از ۳۰ میلیت جهان به دبیرخانه همایش علمی «قرآن کریم، جامعیت و جهانی بودن» ارسال شده که ۳۲۳ مقاله از طلاب جامعه المصطفی العالمیه و اعضای هیئت علمی پذیرفته شده است.
دبیر علمی همایش بیان کرد: این همایش بر سه محور اساسی، مفاهیم و مبانی جامعیت قرآن، ابعاد و لوازم جامعیت قرآن و چالش ها و شبهات جامعیت قرآن برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه مجموعه مقالات برگزیده این همایش، در نشریات علمی-پژوهشی و علمی-ترویجی به چاپ خواهند رسید، افزود: تاکنون موفق به برگزاری ۲۶ پیش نشست علمی و یک پیش همایش شده ایم و در نهایت (در همایش اصلی) طلاب علاقه مند به ارائه مقاله در حوزه قرآن کریم، از ۲۴ استان کشور و ۳۰ ملیت جهان ،۲۳ مرکز علمی و حوزوی مقاله ارائه خواهند کرد.
حجت الاسلام رضایی تصریح کرد: از میان ۳۲۳ مقاله پذیرفته شده، ۱۶۸ مقاله به صورت ارائه پوستری، ۱۳۰ مقاله به صورت ارائه مجازی در قالب انتشار الکترونیکی لوح سی دی و ۲۵ مقاله برتر به صورت ارائه سخنرانی از سراسر جهان در این همایش ارائه می شود.
وی افزود: رتبه های اول تا سوم امروز حائز جایزه نقدی و ۲۵ نفر برتر نیز با لوح و تندیس مورد تقدیر هیئت داوران قرار خواهند گرفت.