حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان

ویژگی های « منتظر واقعی »

آیت الله ناصری

استاد اخلاق حوزه گفت: معناي انتظار، معناي مرّكبي است بين نفي و اثبات، عدم رضايت به وضع مذهبي فعلي و انتظار وضع بهتري در آينده، وقتي خودم غرق معصيت هستم و پايم را از حريم موازين اسلام و قرآن بیرون گذاشته ام، چطور اسم خودم را منتظر بگذارم؟

آیت الله محمد علی ناصری، ظهر امروز در جمع اقشار مردم به مناسبت ولادت حضرت رسول الله (ص) اظهار کرد: رسول خدا صلی الله علیه و آله، در نزد حضرت حق خیلی محترم و عزیز هستند.

وی بیان کرد: اگر در قرآن دقت کنید، می بینید گاهی وقتی خدا به چیزی قسم می خورد می‌خواهد به بشریت بفهماند که این چیزی که به آن قسم خوردم، پیش من بسیار عزیز است، در یک آیه صریحاً به جان پیامبر صلی الله علیه و آله قسم می‌خورد؛ آنجا که می‌فرماید:  لَعَمْرُکَ إِنَّهُمْ لَفی سَکْرَتِهِمْ یَعْمَهُونَ(حجر : ۷۲)  به جان تو سوگند! این‌ها در مستى خود سرگردانند.

آیت الله ناصری تصریح کرد: خیلی عجیب است که حضرت حق می‌فرماید: «سوگند به جان تو ای حبیب من!». معلوم می شود این بزرگوار خیلی مقام دارد؛ مقامی است که از درک همۀ ما خارج است.

وی در ادامه اشاره ای به مظلومیت حضرت ولی عصر(عج) کرد و گفت: دراین زمانه ما باید بر مسیر همان رسول الله(ص) یک منتظر واقعی برای فرزند آن عزیز باشیم.

استاد اخلاق حوزه ادامه داد: حالا ببینیم وضع من و شما، همین طور است؟ از وضع فعلی مذهبی که داریم، وضع فعلی اجتماعی که داریم راضی نیستیم؟ برخی احکام الهی تعطیل شده است، ظلم و فساد عالم را گرفته است، این وضع فعلی اجتماع است.

آیت الله ناصری افزود: از حیث مذهب، من راضی نیستم، می خواهم امام زمان(عج) بیاید، وضع مذهب طبق قواعد قرآن باشد.، آیا به این معنا، من منتظرم؟ من که خودم روزی صد معصیت می کنم، بر خلاف موازین شرع و قرآن عمل می کنم، چطور اسم خودم را منتظر بگذارم؟

وی ابراز کرد: معنای انتظار، معنای مرکبی است بین نفی و اثبات، عدم رضایت به وضع مذهبی فعلی و انتظار وضع بهتری در آینده، وقتی خودم غرق معصیت هستم و پایم را از حریم موازین اسلام و قرآن بیرون گذاشته ام، چطور اسم خودم را منتظر بگذارم؟

استاد اخلاق حوزه خاطرنشان کرد: منتظر باشم، بیایند مرا اعدام بکنند! حضرت که آمدند، حساب متخلفان را می رسند؛ یعنی لحظه به لحظه منتظرم که بیایند حساب من را برسند! این معنایش است، پس یا باید خودمان را اصلاح کنیم و درست منتظر باشیم، یا نگوییم منتظر هستیم.

حوزه علمیه اصفهان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × یک =