چرایی تغییر مواضع ریاست جمهوری در دوره دوم نسبت به دوره اول/ مطرح ساختن سیاست تنش زدایی، اشتباه اصلی دولت روحانی
نویسنده کتاب «حسن روحانی در یک نگاه» مطرح کرد
نویسنده کتاب «حسن روحانی در یک نگاه» با بیان اینکه سیاست تنش زدایی در کلام زیبا است، گفت: این سیاست در صحنه عمل به نحوی دیگری صورت می پذیرد که عمدتا منجر به عقب نشینی از مواضع نظام جمهوری اسلامی در برابر غربی ها و متحدان آمریکا می شود.
کامران غضنفری در جمع طلاب و روحانیون اصفهان پیرامون چرایی تغییر مواضع ریاست جمهوری در دوره دوم نسبت به دوره اول اظهار کرد: یکی از خطاهایی که در دولت یازدهم متاسفانه انجام شد، دوباره مطرح ساختن سیاست تنش زدایی در امور خارجی بود. ریاست
وی با بیان اینکه سیاست تنش زدایی در کلام زیبا است، گفت: ولی این سیاست در صحنه عمل به نحوی دیگری صورت می پذیرد که عمدتا منجر به عقب نشینی از مواضع نظام جمهوری اسلامی در برابر غربی ها و متحدان آمریکا می شود.
نویسنده کتاب «حسن روحانی در یک نگاه» تصریح کرد: سیاست تنش زدایی در سیاست خارجه در طول مدت ۱۶ سال در دولت اصلاحات و سازندگی توسط دولتمردان بیان و اجرا شد که البته بر همگان نتایج تاسف بار ان مشخص است.
وی ادامه داد: اجرای سیاست تنش زدایی در دولت سازندگی باعث شد که تحریم ها توسط رئیس جمهور وقت امریکا درنهایت علیه ایران تشدید و همه قراردهای نفتی ایران با کمپانی های نفتی امریکا به صورت یکجانبه از سوی امریکا لغو شود و ایران متحمل ضرر شود.
غضنفری افزود: ادامه سیاست تنش زدایی در سیاست خارجه در دولت اصلاحات نیز باعث محور شرارت معرفی شدن ایران در کنار کشورهای کره شمالی و عراق شد و با بسته شدن قراردادهای سعدآباد و توافق پاریس مراکز هسته ای ایران پلمب شد.
وی با بیان اینکه سیاست غلط تنش زدایی که همواره منجر به عقب نشینی دولتمردان از مواضع رسمی و خطوط قرمز نظام شده است، بار دیگر بدون عبرت گرفتن در دولت یازدهم و دوازدهم تکرار و بیان شد.
نویسنده کتاب «حسن روحانی در یک نگاه» خاطرنشان کرد: آمریکاییان و غربی ها در مقابل همه خوش عهدی های دولتمردان دولت یازدهم در بحث برجام حتی یکی از تحریم ها را هم لغو نکردند و امروز بعد از پنج سال مذاکره شبانه روزی وزارت امور خارجه، ما به دوران قبل از سال ۹۲ رسیدیم.
وی تاکید کرد: ما امروز به دوران قبل از سال ۹۲ رسیدیم البته با این تفاوت که هیچ یک از امکانات هسته ای و مراکز علمی و هسته ای ما دیگر فعال نیست و همگی برچیده شده است و در رآکتور اراک خود بتن ریختیم.
غضنفری ابراز کرد: عملکرد برخی از دولتمردان فعلی با شعارهای ضد آمریکا و ضد اسرائیلی آنها در این دوره اصلا همخوانی ندارد، آمریکا قصد داشت فشار را بر مردم چنان زیاد کند که مردم در خیابان ریخته و سپس نظام مجبور به نشستن پای میزه مذاکره با آمریکاو قبول برجام دو و سه شود.
وی اظهار کرد: یکی از دلایلی که باعث تغییر رویه ظاهری و تغییر مواضع ریاست جمهوری در دوره دوم نسبت به دوره اول شده است، خالی کردن پشت او توسط حامیان اولیه او یعنی اصلاحاتی ها است، دلیل دوم چنین بر می آید که برای ادامه حضور حجت الاسلام روحانی پس از دوران ریاست جمهوری در درون نظام چنین مواضعی لازم است.