شریعتمداری گفت: برخی فکر می کنند انقلابی بودن به معنای آنارشیزم و تند و تیزی است در حالی که به تعبیر رهبری پایبندی به اصول، معنای انقلابی گری است، یک نگاه معمولی به دورنمای ژئوپلتیک منطقه نشان می دهد که سمت و جهت آن به سوی نظام اسلامی است،خاورمیانه جدید به نفع ایران و انقلاب زاییده شده است.
حسین شریعتمداری در جمع طلاب و مربیان سیاسی حوزه علمیه اصفهان اظهار کرد: بیانیه گام دوم، بیانه ای است که ضمن آنکه نقشه پیش روی برای ۴۰ سال آتی است ولی در ذیل همه مطالب مستندات بیان شده است. انقلابی
وی بیان کرد: در گیری با دشمن و داستان پرماجرای ما از زمانی آغاز شد که اسلام ناب بر کرسی حاکمیت نشست، گرچه اسلام ناب قبلا هم بود ولی در اذهان مانده بوده و به منصه ظهور حاکمیت نیامده بود.
شریعتمداری تصریح کرد: ما باید مختصات نقطه ای که ایستاده ایم را ترسیم کنیم وبه آن توجه داشته باشیم، در غیر این صورت نقشه راه را گم می کنیم و به تعبیر مقام معظم رهبری کسی که نقشه راه نداشته باشد راه را گم می کند. انقلابی
وی افزود: چون اسلام ناب ظلم ستیز است، به طور طبیعی در هنگام عملیات قطعا نظام سلطه در مقابلش قد علم می کند.
مدیر مسئول کیهان اذعان کرد: پایان این درگیری منوط به دو اتفاق است که ماهیت های طرفین تغییر کند، بنابراین یا ما دست از اسلام ناب باید بکشیم چون شیعه انگلیسی واسلام آمریکایی و یا آن که امریکا دست از ماهیت سلطه جویی خود بردارد.
وی با بیان اینکه بارها مقامات عالی آمریکا اعلام کرده اند مشکل ما با ایران اسلام و عبادت ها نیست، بلکه دخالت اسلام در سیاست و تبدیل شدن ایران به قدرت است، گفت: خداروشکر ما در طول این مدت گام های خوبی برداشتیم و در منطقه ویترینی از شکست های امریکا را به نمایش گذاشته ایم.
شریعتمداری عنوان کرد: یمن، عراق، سوریه، بحرین و لبنان همگی عقبه های استراتژیک آمریکا بود که امروز براساس انقلاب اسلامی حرکت می کنند.
وی تصریح کرد: یکی از طرفندهایی که امریکا علیه ما بکار برده این است که ما متوجه نشویم در کجا و کدام مختصات ایستاده ایم و این باعث می شود که ما راحت مذاکره کنیم و راحت چیز از دست بدهیم
مدیر مسئول کیهان در ادامه در پاسخ به سؤالات برخی از طلاب گفت: اساس جنگ نرم این قاعده هست که انسان ها همان طوری عمل می کنند که فکر می کنند، بنابراین اگر بتوانیم افکار آدم ها را مدیریت کنیم، رفتار عمومی را هم مدیریت خواهیم کرد.
وی افزود: تمام تلاش دشمن نیز این گونه است که در نهایت رفتارهای عمومی را مدیریت کند، لذا این رفتار در پای صندوق های رای خود را نشان می دهد.
شریعتمداری خاطرنشان کرد: نقطه قوت حریف، رسانه های دوربُرد است که بدون اجازه افراد در خانه ها نشسته است و نقطه ضعف ما، رسانه است که در حال رشد بوده، ولی نقطه ضعف دشمن ضعف در پیام است ولی نقطه قوت ما قوت پیام است.
وی ابراز کرد: امروز محتواهای اسلامی و دینی در حوزه های علمیه باید به جای ترجمه، دوبله شود، چرا که دوبله با ترجمه متفاوت است، دوبله قالب خاصی دارد و باید با همان حس بیان شود.
مدیر مسئول کیهان تصریح کرد: ترویج فساد، دروغ، مخلوط کردن حق با باطل از ترفندهای رسانه دشمن است، از دیگر ترفندهای دیگر دشمن شکار میانجی است.
انقلابی بودن به معنای آنارشیزم و تند و تیزی نیست
وی بیان کرد: میانجی دو ویژگی باید داشته باشد، یکی این که سابقه بالا و مسئولیت در نظام داشته باشد و دوم اینکه مردم از مسئولیتش خبر داشته باشند؛ کسی با این ویژگی اگر از نظام فاصله بگیرد، آماده برای شکار شدن است، در این حالت فرد تابلو خودیی دارد، ولی شناسنامه غیر خودی است.
شریعتمداری تاکید کرد: به تعبیر رهبری نباید حق را با باطل بشناسیم، بلکه افراد را با حق بشناسیم، بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه جامع برای همه است که در هر گوشه ای از این بیانیه استدلال های آن مطرح شده است.
وی عنوان کرد: برخی فکر می کنند انقلابی بودن به معنای آنارشیزم و تند و تیزی است در حالی که به تعبیر رهبری پایبندی به اصول، معنای انقلابی گری است، یک نگاه معمولی به دورنمای ژئوپلتیک منطقه نشان می دهد که سمت و جهت آن به سوی نظام اسلامی است،خاورمیانه جدید به نفع ایران و انقلاب زاییده شده است.
مدیر مسئول کیهان در پاسخ به این سؤال چرا رهبری برای حل مشکلات کاری نمی کنند؟ گفت: پاسخ به این سؤال چند بُعد دارد، ابتدا این که رهبری کار می کنند و همواره سر بزنگاه ها ورود می کنند و تا به امروز ممانعت از خیلی کارها کرده اند، دوم اینکه رهبری همواره و مکررا نقشه راه اداره کشور را می دهند.
وی یادآور شد: یکی از روایات این است که امام جماعت باید نماز را مطابق اضعف ماموین بخواند و این باعث حضور حداکثری می شود، بنابراین رهبری جامعه هم باید به نحوی عمل کند که جذب حداکثری رخ دهد.
شریعتمداری در پاسخ به سؤالی در رابطه با اقتصاد مقاومتی و تحقق آن، ابراز کرد: بهترین چیز این است که ابتدا شاهبیت های اقتصاد مقاومتی را بیان کنید که اصلی ترین آن تکیه بر توانایی ها وظرفیت های داخلی است.