عملکردها باید منصفانه و عالمانه نقد شود/ دستهایی در کار است تا موفقیت های انکار ناپذیر حوزه علمیه را واژگون معرفی کند/ مدعیان دلسوز بجای تخریب و بدگویی و فحش و ناسزا طرح ها و پیشنهادات خود را ارائه کنند
حجت الاسلام و المسلمین باطنی:
حجت الاسلام و المسلمین باطنی گفت: دستهایی در کار است تا موفقیتهای انکار ناپذیر حوزه علمیه را واژگون معرفی کند و نیمه خالی لیوان را به نمایش گذارد .کسانیکه مدعی دلسوزی برای حوزه و روحانیت هستند بجای تخریب و بدگویی و فحش و ناسزا طرحها و پیشنهادات شان را ارائه کنند و در معرض تضارب آراء نخبگان قرار دهند . حوزه علمیه هم با آغوش باز از آن استقبال می کند.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا باطنی با حضور در همایش فصلی علما و طلاب و روحانیون شهرستان فریدن ضمن اشاره به موضوع خدمات متقابل حوزه و نظام گفت : نظام اسلامی بر خواسته از متن آموزه های دینی و به رهبری روحانیت است حضرت امام خمینی (ره) برای علاج بیماری استبداد و استعمار قیام کرد و تعالیم اسلام ناب آنهم با تفسیر اهل البیت (ع) را به عرصه اجتماع، فرهنگ و سیاست کشور باز گرداند. عملکردها
جانشین مدیر حوزه های علمیه استان اصفهان در ادامه افزود: نظام اسلامی که ثمره تلاش و مجاهدت هزاران شهید بوده و آرزوی همه انبیاء و اولیای الهی است به رهبری روحانیت شروع شده و باید از حمایت همه جانبه روحانیت و حوزه های علمیه برخوردار باشد. و این به معنای نقد نکردن سیاستهای غلط بعضی از دستگاههای حاکمیتی و بی کفایتی و سوء مدیریت برخی از مسئولین نیست. در عین حالی که باید منصفانه و عالمانه عملکردها نقد شود باید از اصل نظام و ولایت مطلقه فقیه حمایت کرد. آنهم در شرایطی که دشمن قسم خورده این کشور و ملت همه توان خود را برای به چالش کشاندن انقلاب اسلامی و ناموفق جلوه دادن آن بکار بسته است.
در پایان حجت الاسلام باطنی به سئوالات حاضرین پاسخ داد و اولین سوال درمورد کانال ها وگروه هایی که علیه حوزه و روحانیت و مسئولین مدیریت حوزه علمیه در ماه های اخیر مطالبی می نویسند گفت: هدف آنان نقد منصفانه نیست بلکه تخریب است و به همین جهت از مصادیق کتب ضاله است امروز ثمره تخریب حوزه و روحانیت ریزش باورهای مردمی به این نهاد مقدس و روحانیت انقلابی و خدوم است.
وی افزود: آنان خواسته یا ناخواسته درزمین دشمن بازی می کنند و خوراک برای آنها تهیه می کنند. دستهایی در کار است تا موفقیتهای انکار ناپذیر حوزه علمیه را واژگون معرفی کند و نیمه خالی لیوان را به نمایش گذارد .کسانیکه مدعی دلسوزی برای حوزه و روحانیت هستند بجای تخریب و بدگویی و فحش و ناسزا طرحها و پیشنهادات شان را ارائه کنند و در معرض تضارب آراء نخبگان قرار دهند. حوزه علمیه هم با آغوش باز از آن استقبال می کند.
حجت الاسلام باطنی در پاسخ به پرسش یکی در دیگر از حاضران که در مورد طلبه ای که بیماری گرفته و حوزه وی را اخراج نموده گفت: مرحوم آقای امیر شاه نظری که متأسفانه اخیراً مورد استفاده ابزاری برخی فرصت طلبان قرار گرفته و دست مایه حمله به مدیریت حوزه علمیه شده است و از این بابت از روح آن مرحوم پوزش طلبید و آرزوی علو مقام برای ایشان از درگاه حضرت حق داریم، وی سال ۱۳۸۰ وارد حوزه علمیه شده و در مدرسه علمیه امام هادی(ع) (مدرسه علمیه امام سجاد (ع) فعلی ) مشغول تحصیل شده و تا سال ۸۹ موفق به گذراندن سه پایه اول حوزه نمی شوند.
علیرغم اینکه از نظر اخلاقی و شخصیت فردی بسیار شایسته و مورد تایید مدرسه محل تحصیل خود بوده ولی به لحاظ عدم آمادگی کافی و بیماری پیشرفت تحصیلی نداشته اند و به مرکز مشاوره حوزه و مرکز خدمات معرفی میشوند البته از سال ۸۶ تا ۸۹ فرصت امتحان و جبران عدم پیشرفت تحصیلی به ایشان داده می شود مع الوصف تغییری حاصل نمی گردد و مطابق مقررات پرونده آموزشی ایشان مسدود می شود. این موضوع در زمان مسئولیت حجج اسلام عبدالهی نژاد، مجید مهدوی و یزدینیاپور انجام شده و مربوط به زمان تصدی حجت الاسلام جلالی نیست.
جانشین مدیریت حوزه علمیه اصفهان در پاسخ به سوالی درمورد بکارگیری بازنشستگان و پرداخت سنوات گفت حوزه های علمیه تابع قوانین و مقرات خود می باشد و برابر مقررات حوزه علمیه در مورد بکارگیری بازنشستگان منعی ایجاد نشده لذا در شورای عالی، مراکز مدیریت و مدارس حوزه علمیه از روحانیون بازنشسته استفاده می شد تا اینکه پس از مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی که اعلان می کرد دستگاهایی که به نحوی از بودجه دولت استفاده می کنند اجازه بکار گیری بازنشستگان را ندارند و افراد موجودشان را باید منفصل کنند البته جانبازان بالای ۵۰ درصد و آزادگان بالای ۳ سال اسارت از همان قانون استثناء شده است شورای عالی نیز همین قانون را برای حوزه علمیه و مراکز و واحد های حوزوی پذیرفته و ابلاغ کرده است مانیز برابر آن اقدام کرده ایم البته بنده مستثنای آن قانون هستم .
در مورد سنوات هم باید بگویم مطابق قوانین حوزه علمیه و سایر مراکز و دستگاههای دولتی و غیر دولتی ، هر کارمند در ازای هر سال کار یک ماه حق سنوات به او تعلق می گیرد دستگاههای دولتی پایان ۳۰ سال خدمت به کارمندان خود پرداخت می کنند ولی مراکز و دستگاههای غیر دولتی محدودیت قانونی نسبت به زمان پرداخت ندارند لذا مرکز مدیریت اصفهان حق سنوات نیروهای خدماتی خود را پایان هر سال پرداخت می کند و سایر کارکنان را بنا به درخواست خودشان به میزان سالهای خدمتی گذشته پرداخت می کند و بودجه آن هم از طرف شورای عالی تامین می شود تا کنون هم به حدود یک سوم کارکنان پرداخت شده است.
در مورد مدیران و کارکنان مدارس هم از شورای عالی استعلام کرده ایم که آیا تعلق می گیرد که اگر تعلق می گیرد چکونه و با چه معیاری باید محاسبه انجام شود و از چه مأخذی باید پرداخت نمود ؟ لذا محاسبه و پرداخت آن مستلزم دریافت پاسخ پرسش های سه گانه در استعلام مزبور است.