حجت الاسلام باطنی گفت: اگر همدردی و دیگرگرایی و یاری رسانی مردم به یکدیگر در قالب گروههای جهادی نبود مشکلات بسیاری دامنگیر کشور میشد.
حجت الاسلام علیرضا باطنی با بیان اینکه جامعه ما مبتنی بر فرهنگ اسلامی استوار شده و ارکان فکری و اعتقادی انقلاب اسلامی برمبنای باورهای دینی است، گفت: چنین جامعه و کشوری نمیتواند جهان بینی شبیه سایر جوامع داشته باشد. نقش
وی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی در کشوری که اکثریت مردم آن مسلمان هستند، هم نسبت به دنیا و هم نسبت به آخرت مردم مسؤول و متعهد نسبت به رفاه عمومی و سعادتمندی مردم است، اگر به قانون اساسی هم نگاه کنیم شاهد هستیم که این مسأله به درستی در قانون اساسی کشور ما تبیین شده است.
معنویت و اخلاق از مأموریتهای سازمانها و نهادهای کشور است
جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران در کنار اهداف مادی و دنیوی دیدگاههای معنوی و معرفتی و اخلاقی بسیاری دارد، اظهار کرد: در متن نهادهای انقلابی و مأموریت سازمانهای مختلف مسأله توجه به عرصه معنویت و مباحث معرفتی و اخلاقی در نظر گرفته شده است.
حجت الاسلام باطنی خاطرنشان کرد: وجود مسأله پرورش در آموزش و پرورش کشور ما و تعریف نهادی برای عرصه پرورشی در آموزش و پرورش، نگاهی معنوی و اخلاقی به آینده کشور و تربیت نسل آینده کشور دارد و بر همین مبنا بنیانگذاری شده است.
وی وجود نهاد نمایندگی ولی فقیه و گروه معارف دینی در دانشگاهها را برخاسته از هدف تربیت دینی در انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: در اقشار مختلف جامعه مسأله تربیت دینی و معنویت دیده شده است و دستگاههای مختلفی متکفل معنویت و تبلیغ دینی شدهاند. نقش
جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه حوزههای علمیه به لحاظ ساختاری از بدو تأسیس متکفل مسأله معنویت و اخلاق هستند، گفت: جامعهای که اخلاق مدار باشد به آرامش و آسایش خواهد رسید و مردم این جامعه به دور از بداخلاقیهای مرسوم جوامع زندگی خواهند کرد و کانون خانواده به عنوان نخستین هسته شکل گیری جامعه از امنیت و آرامش روحی روانی بیشتری برخوردار خواهد بود.
روحیه جهادی برادری و برابر برخاسته از معنویت و اخلاق است
حجت الاسلام باطنی بر ضرورت توجه جامعه به معنویت حقیقی برخاسته از دین و فاصله گرفتن از معنویتهای دروغین تأکید کرد و افزود: جامعهای که بر معنویت استوار باشد روح اخوت و برادری و توجه به همنوعان در آن جامعه ارتقا پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به همراهی و همکاری مردم کشور برای یاری رسان به محرومان و آسیب دیدگان از بلایای طبیعی، تصریح کرد: در ابتدای امسال سیل ویرانگری که در مناطق مختلف کشور رخ داد، اگر روح اخوت و برادری و همکاری و همراهی مردم نبود، شاهد بحران ماندگار چند ساله در مناطق سیل زده بودیم و پیامدهای ماندگاری این مسأله برای کشور داشت.
جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان با اشاره به تحریمهای دارویی و پزشکی و تحریمها در دیگر عرصه ها، اظهار کرد: اگر همدردی و دیگرگرایی و یاری رسانی مردم به یکدیگر در قالب گروههای جهادی نبود مشکلات بسیاری دامنگیر کشور میشد، توجه رهبر معظم انقلاب به مسأله اخلاق و معنویت در بیانیه گام دوم انقلاب نیز برمبنای همین آثار و پیامدهای سازنده و مثبت اخلاق و معنویت برای جامعه است. نقش
حجت الاسلام باطنی اخلاق مداری و معنویت و ترویج آموزههای دینی در جامعه و در سبک زندگی مردم را عامل گسترش رفاه، آسایش و آرامش و امنیت مردم برشمرد و خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی سودجوییها و فرصت طلبیها و ستمگریها در ابعاد مختلف کاسته خواهد شد و ما را به سمت تحقق تمدن نوین اسلامی هدایت میکند و برهمین مبنا است که رهبر معظم انقلاب گسترش معنویت و اخلاق را از دستاوردهای انقلاب اسلامی ذکر میکنند.