آغاز پذیرش حوزه علمیه برادران اصفهان/ همه چیز درباره سفیران هدایت حوزه علمیه اصفهان
مسئول پذیرش حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه پذیرش در سه مقطع دبیرستان، دیپلم و دانشگاهی از بیستم اسفندماه 99 آغاز شده است و تا تیرماه هم ادامه خواهد داشت، گفت: پذیرش در دو دوره معمول 10 ساله بلند مدت و دوره کوتاه مدت موسوم به سفیران هدایت انجام می شود و علاقمندان می توانند به وبسایت حوزه علمیه اصفهان مراجعه کنند.
آغاز پذیرش حوزه علمیه برادران اصفهان در سه مقطع دبیرستان، دیپلم و دانشگاهی
علیرضا رحمانی با بیان اینکه پذیرش حوزه علمیه اصفهان برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در سه مقطع دبیرستان، دیپلم و دانشگاهی از بیستم اسفندماه ۹۹ آغاز شده است و احتمالاً تا اواخر تیرماه هم ادامه خواهد داشت، گفت: تاریخ خاصی برای پایان مهلت پذیرش تعیین نشده است.
مسئول پذیرش مرکز مدیریت حوزه علمیه برادران اصفهان افزود: کسانی که در مقطع دبیرستان می خواهند وارد حوزه علمیه شوند، باید مدرک پایان دوره هشتم متوسطه آموزش و پرورش را داشته باشند و یا اینکه تا پایان سال تحصیلی فعلی بتوانند این مدرک را بگیرند.
وی با بیان اینکه اطلاعات لازم برای علاقمندان به حوزه علمیه در وبسایت مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان قرار داده شده است، اظهار کرد: علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک esfhozeh.ir/paziresh مراجعه کنند و دفترچه ثبت نام را مطالعه کنند.
رحمانی با بیام اینکه پذیرش حوزه علمیه اصفهان در دو دوره مجزا انجام می شود، ابراز کرد: عزیزان می توانند در دوره بلند مدت معمول ده ساله و یا دوره کوتاه مدت ۵ ساله موسوم به سفیران هدایت در حوزه علمیه اصفهان ثبت نام کنند.
تفاوت میان دارندگان مدارک مقاطع تحصیلی مختلف برای ورود به حوزه علمیه
وی پیرامون تفاوت میان دارندگان مدارک تحصیلی مختلف در ورود به حوزه علمیه، با بیان اینکه تفاوت خاصی میان دارندگان مدارک تحصیلی سیکل، دیپلم و لیسانس به بالا از حیث تحصیلات و تعداد واحد و دروس ارائه شده، وجود ندارد، گفت: تفاوت اصلی در جداگانه بودن مدارس برای افراد با سطوح مختلف تحصیلی در بدو ورود به حوزه علمیه است.
مسئول پذیرش مرکز مدیریت حوزه علمیه برادران اصفهان افزود: دو مدرسه در شهر اصفهان برای مدارک تحصیلی لیسانس به بالا وجود دارد که مدرسه شهید بهشتی(ره) یا میرزاحسین سابق در خیابان مسجد سید و جامعه المهدی(عج) پذیرای عزیزان با مدارک تحصیلی دانشگاهی هستند.
وی با بیان اینکه سه نوع مدرسه برای سه نوع مقطع تحصیلی سیکل و دیپلم و دانشگاهی وجود دارد، اظهار کرد: در هر سه مقطع، مدارس جداگانه برای طلاب در ابتدای ورود به حوزه علمیه در نظر گرفته شده است، اما مواد تحصیلی در مدارس مختلف، تفاوت چندانی ندارند.
رحمانی منظور از سیکل را همان پایه های هشتم و نهم و دهم دبیرستان دانست و ابراز کرد: در سال های گذشته تحصیلات دیپلم و دانشگاهی در برخی از مدارس حوزه علمیه اصفهان نظیر اباصالح(عج) به صورت مختلط تحصیل می کردند که امروز دیگر به این نحو نیست و کاملاً از یکدیگر تفکیک شده اند و دو مدرسه مذکور فقط پذیرای متقاضیان با مدارک دانشگاهی هستند.
همه چیز درباره سفیران هدایت حوزه علمیه اصفهان
حجت الاسلام سید محمد ابطحی نیز پیرامون دوره طلبگی سفیران هدایت در حوزه علمیه اصفهان، با بیان اینکه ایده این دوره از دهه ۸۰ در حوزه علمیه قم به اجرا در آمد و تا کنون هم ادامه دارد و موفقیت آمیز بوده است.
مسئول سفیران هدایت حوزه علمیه استان اصفهان دوره سفیران هدایت را تبلیغ محور دانست و افزود: تلاش بر این است که طلاب بعد از ۵ سال درس خواندن، به یک مبلغ کارآزموده و ورزیده تبدیل شوند.
وی در ادامه بیان کرد: افزون بر دروس معمول و پایه صرف و نحو و فقه و اصول که در دوره بلند مدت هم وجود دارند، مواردی نظیر دروس مخاطب شناسی، مهارت های پژوهشی، روش آموزش کودک و نوجوان، روش آموزش مفاهیم قرآنی، روش تدریس و روش آموزش احکام، فن خطابه، مدیریت تبلیغ و روش تحلیل مسائل سیاسی،هم در دروس دوره سفیران هدایت گنجانده شده است که در دوره بلندمدت وجود ندارند.
حجت الاسلام ابطحی با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ واحد درس در این دوره تدریس می شود، اظهار کرد: دانش آموختگان این دوره، بعد از ۵ سال تحصیل، ۵ سال هم تعهد تبلیغی دارند که تحت نظر دفتر تبلیغات یا مرکز مدیریت به تبلیغ اعزام می شوند و بعد از طب دوره، مدرک سطح ۲ تبلیغ را دریافت می کنند.
مسئول سفیران هدایت حوزه علمیه استان اصفهان افزود: طلاب می توانند ۲ سال از دوران موظفی تبلیغ خود را حین تحصیل بگذرانند و در مجموع بعد از ۸ سال، مدرک سطح ۲ را دریافت کنند، که در اصفهان بعد از اتمام سطح ۲ هم می توانند دوره بلند مدت را انتخاب کنند و در پایه هفتم مشغول شوند و رسائل و مکاسب را شروع کنند و هم می توانند برای ادامه تحصیل سطح ۳ تبلیغ را شروع کنند که در دو سال است در اصفهان ایجاد شده است.
وی ابراز کرد: مدارس امام حسین(ع) رهنان و اهل بیت(ع) حبیب آباد، پذیرای علاقمندان به تحصیل در دوره سفیران هدایت هستند.