حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان

نگاه غرب به زنان توهین آمیز است

حضرت آیت الله سید ابوالحسن مهدوی(زید عزه)

غرب به دنبال کارکشی و سوء استفاده جنسی از زنان است و نگاهی توهین آمیز به زنان دارد.

نگاه غرب به زنان توهین آمیز است

آیت الله سید ابوالحسن مهدوی(زید عزه) ، عضو مجلس خبرگان رهبری در مسجد صاحب الزمان(عج) اصفهان، با بیان اینکه برای رشد روحی خود نیاز به ارتباط دائمی با انسان‌های کامل داریم، گفت:

همه ما وظیفه داریم از حضرت زهرا(س) الگو بگیریم، قرآن کریم می‌فرماید گاهی یک زن برای همه انسان‌ها الگو است و این موضوع را باید غربی‌ها یاد بگیرند.

آیت الله مهدوی نگاه غرب به زنان را توهین آمیز توصیف کرد و افزود: غرب دو توهین به زنان می‌کند، یکی کارکشی از آنها است که وقتی می‌خواهند حقوق کمتری بدهند زنها را به استخدام درمی‌آورند و توهین دوم هم سوء استفاده جنسی از زنان است که مرتب زنان را دعوت به کشف حجاب و فساد می‌کنند و معمولا مردان عامل این دعوت هستند.

دین اسلام بدنبال کرامت زن است

دین اسلام وقتی می‌خواهد به یک زن کرامت بدهد می‌گوید این زن باید مانند مردان ایمان و عمل صالح داشته باشد.

آیه ۹۷ سوره نحل با صراحت می‌گوید«مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِّن ذَکَرٍ أَوْ أُنثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاهً طَیِّبَهً ۖ وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ» مرد و زن فرقی نمی‌کند.

این عدم تفاوت در بی‌حیایی نیست بلکه در کمال و عمل صالح انسان است.

حضرت زهرا(س) خیر البریه هستند

استاد درس خارج حوزه علمیه با اشاره به آیه هفت سوره مبارکه بینه« إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَٰئِکَ هُمْ خَیْرُ الْبَرِیَّهِ» تصریح کرد:

قرآن کریم حضرت زهرا(س) را «خیر البریه» معرفی می‌کند. امام زمان(عج) می فرمایند الگوی ما مادرمان حضرت زهرا(س) هستند، بر همین مبنا همه ما باید ایشان را الگوی خود بدانیم.

آیت الله مهدوی با اشاره به حیا، عفت، حجاب و نجابت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: دقیق‌ترین جنبه خدمت به جامعه و یک انسان این است که یک زن می‌گوید با عفت و حجاب خود نمی‌خواهد فکر دیگران را به خود مشغول کنم.

چهار دستور مهم قرآنی برای رستگاری

آیه ۲۰۰ سوره آل عمران «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ ‎»چهار دستور به ما داده است که باید به آن توجه داشته باشیم.

نخستین دستور صبر است دستور دوم توصیه کردن دیگران به صبر یا پابرجایی در صبر است پابرجایی در صبر مسأله مهمی است چرا که گاهی برخی افراد با مشکلاتی که در زندگی برای آنها پدید می‌آید با مسائل دینی و معنویات قطع رابطه می‌کنند.

یا کسانی بودند که در ابتدا حامی انقلاب بودند اما بعد از مدتی با انقلاب فاصله گرفتند، چنین انسان‌های کج فهمی همیشه بوده و هستند.

سومین دستور رابطه داشتن با امام است، گاهی ما کارهای خوب و عمل صالحی انجام می‌دهیم اما با کارهای دیگرمان اثرات این کار خوب را از بین می‌بریم، باید دقت کنیم عمل صالح خودمان را خراب نکنیم.

برای داشتن رابطه با امام خود باید اهل ایمان و عمل صالح باشیم و چهارمین دستور رعایت تقوای الهی است که با انجام این دستورات رسیدن به رستگاری دست یافتنی است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × یک =