حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان

آموزش و پژوهش در حوزه علمیه نیز باید به تبلیغ ختم شود

حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط

همه فعالیت‌های حوزه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم باید به تبلیغ بیانجامد، البته منکر جایگاه آموزش و پژوهش در حوزه علمیه نیستیم، اما آموزش و پژوهش نیز باید به تبلیغ ختم شود.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط جانشین محترم مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان در همایش آموزشی مبلغین طرح هجرت استان اصفهان ضمن تبریک پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت، اظهار داشت:

رزمندگان فلسطینی آسایش و آرامش صهیونیست‌ها را پس از ۸۰ سال بر هم زدند و خواب را از چشم‌های آنها ربودند.

جانشین مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد جایگاه تبلیغ، عنوان کرد: این تأکیدات وظیفه‌ای را بیش از پیش بر دوش ما گذاشت و باید قدم‌های دیگری در این مسیر برداشت.

همه فعالیت‌های حوزه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم باید به تبلیغ بیانجامد، البته منکر جایگاه آموزش و پژوهش در حوزه علمیه نیستیم، اما آموزش و پژوهش نیز باید به تبلیغ ختم شود.

استاد حوزه علمیه، به وجود تنگناهایی در مسیر تبلیغ اشاره کرد و یادآور شد: در این مسیر تنگناهایی نیز وجود دارد که انسان را به رنج و محنت وا می‌دارد، بنابراین وظیفه خود می‌دانیم تمام تلاش خود را برای افرادی که وارد عرصه تبلیغ شده‌اند به‌کار گیریم.

وی خاطرنشان کرد: خداوند متعال خطاب به چند پیغمبر الهی از جمله خطاب به حضرت داوود(علیه السلام) می‌فرماید:” حَبِّبْنی اِلی خَلْقی “، لذا باید گفت نهایت تبلیغ، همین مسئله است، یعنی خداوند در پی این است که رابطه دوستی با بندگان خود برقرار کند.

جانشین مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان اضافه کرد: زمانی این رابطه برقرار می‌شود که مردم به نعمت‌های خداوند توجه پیدا کنند، چرا که “الانسان عبید الاحسان” است و نقطه آغاز، محبت و دوستی است و بالاتر از همه چیز بوده و عقیده بدون محبت ماندگار نمی‌باشد و لذا تعالیم مکتب اهل بیت(ع) بر مبنای محبت و دوستی با خدا و با اولیاء خدا است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − 6 =