باورمندی نیاز به یکدیگر در اداره جامعه لازمه وحدت حوزه و دانشگاه است
حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط
اساس این وحدت یک باورمندی است، اینکه حوزویان باور داشته باشند تنهایی نمی تواند به تنهایی این رسالت اداره جامعه را به دوش بکشند و دانشگاهیان به این باور برسند که بدون وحی و دین و فرآوری های وحی نمی توانند انجام وظیفه کنند.
به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط در همایش وحدت حوزه و دانشگاه در مرکز آموزش های کاربردی حوزه علمیه اصفهان ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) اظهار کرد:
حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) در حدیث نبوی می فرمایند«دوستی حضرت زهرا(علیها السلام) صد جا نفع می بخشد که آسان ترین آن هنگام مرگ و حساب و قیامت است»
وی با بیان اینکه یکی از مسائلی که به حق باید مورد توجه قرار گیرد، مسئله وحدت حوزه و دانشگاه است، عنوان کرد: لازم است حوزویان و دانشگاهیان که مکمل هم هستند، در کنار هم قرار گیرند، نه حوزویان به تنهایی و نه دانشگاهیان به صورت تکی، می توانند اداره جامعه اسلامی را برعهده بگیرد .
جانشین مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: حوزه علمیه برمحور دین و وحی و دانشگاه با محصول دانش بشری می توانند زمینه ساز تمدن نوین اسلامی باشند..
وی ادامه داد: اساس این وحدت یک باورمندی است، اینکه حوزویان باور داشته باشند تنهایی نمی تواند به تنهایی این رسالت اداره جامعه را به دوش بکشند و دانشگاهیان به این باور برسند که بدون وحی و دین و فرآوری های وحی نمی توانند انجام وظیفه کنند.
حجتالاسلام والمسلمین خطاط خاطرنشان کرد: وقتی احساس نیاز و باور به نیاز داشتن ایجاد شود، دست نیاز به دیگری دراز می شود، الحمدلله طی سال های اخیر اقدامات خوبی شده است، امیدواریم این نشست های وحدت آفرین باشد و زمینه این باورمندی بین هر دو قشر محقق شود.