حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان

امروز زمان پاسخگویی به شبهات و دروغ‌های دشمنان است

آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد

اکنون وظیفه همه ما به خصوص روحانیت است که پاسخ اشکالات و دروغ های دشمنان در فضای مجازی را بدهیم و باید در این جنگ نرم مقابله کنیم و گروه هایی تشکیل داده وسوالات و دروغ هایی که عنوان می شود جمع آوری کرده و پاسخ آنها را بدهیم و مسائل را تبیین کنیم.

آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد(زید عزه) در مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره علامه حلّی(ره) استان اصفهان که در مدرسه علمیه صدر بازار برگزار شد وجود انسان های زبده در طول تاریخ شکل گیری حوزه های علمیه را سبب افتخار تشیّع و روحانیت دانست و اظهار داشت:

اگر در حوزه های علمیه ما یک نفر همانند امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و آیت الله العظمی مظاهری تربیت شوند، ارزش دارد که انسان دنبال چنین شخصیت هایی باشد و خدا را شکر می کنیم در حوزه های علمیه ما افراد بسیار خوب حضور دارند.

مدیر حوزه علمیه اصفهان افزود: این برای اصفهان افتخار است که حدود ۴۰۰ نفر از اساتید حوزه های قم، اهل اصفهان هستند و خدا را شکر می کنیم که چند سالی است جشنواره علامه حلی(ره) برگزار می شود و خواهران و برادران طلبه دست به قلم می شوند، بارها گفته شده اگر برای مردم بیان نکنیم و تبیین نکنیم این اقدامات خاصیت ندارد.

امام جمعه اصفهان با بیان حدیثی از رسول خدا(ص) پیرامون نقش هدایتگرانه علما در جامعه، گفت: روایت بسیار زیبایی از رسول خدا(ص) است که می فرماید:” مَثَلَ العُلَماءِ فی الأرضِ کمَثَلِ النُّجومِ فی السَّماءِ یُهتَدی بِها فی ظُلُمات البَرِّ و البَحرِ ، فإذا طُمِسَت أوشَکَ أن تَضِلَّ الهُداهُ”.

وی اضافه کرد: در گذشته اگر ستاره شناس در سفرهای دریایی همراه نداشتند دچار سرگردانی می شدند ، پیامبر اکرم(ص) می فرماید مَثل علمای امت من، مَثل ستارگان آسمان هستند که در تاریکی ها مردم را هدایت می کند و اگر این چراغ ها خاموش شوند، چه بسا افراد گمراه می شوند.

نماینده ولی فقیه در استان عنوان کرد: این به معنای آن است که باید به طور دائم این ستارگان همراه مردم باشند و این مَثل، مَثل علمای دین و علمای شیعه است که باید همواره سایه آنها بر سر ما باشد تا راه را گم نکنیم.

آیت الله طباطبایی نژاد با تاکید بر جنگ نرم دشمن علیه اسلام و نظام جمهوری اسلامی و لزوم تقابل با آن تصریح کرد: اکنون زمان جنگ زبانی، جنگ دروغ و جنگ نرم است و دشمنان دیگر حریف ما در جنگ فیزیکی نیستند، زیرا در دوره ای همه اذناب آنها با ما جنگیدند، آن هم در شرایطی که حتی سلاح و ارتش و سپاه منسجمی نداشتیم و اگر یک سال پیش از آغاز جنگ تحمیلی امام، بسیج را تشکیل نداده بود وضع ما مشخص نبود.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا و غرب بدبخت ترین افراد را که می توانستند آن را به مقابل انقلاب اسلامی ترغیب کنند، صدام بود، اما حریف ما نشده و مأیوس شدند، بنابراین دشمن درصدد جنگ فیزیکی با ما نیست.

عضو خبرگان رهبری تاریخ و احوال انبیاء، اولیاء و امامان را سرشار از دشمنی ها عنوان کرد و ادامه داد: با انبیاء الهی نیز چنین رفتار می کردند و با جنگ فیزیکی و با جنگ نرم و نسبت دادن سحر و جنون با آنها مقابله می کردند.

وی افزود: در دوران جنگ تحمیلی نیز در حالی که سلاح نداشتیم و حتی تعدادی از نیروهای سپاه به سوریه رفته و از حافظ اسد سلاح درخواست کردند، اما اظهار کرد بدون اجازه روسیه امکان فروش سلاح ندارد، در حالی که امروز موشک نقطه زن داریم و حتی جوانان ما با آن دوران تفاوت داشته و ارتش و سپاه ما رشد کرده است.

امام جمعه اصفهان تفکر رابطه با آمریکا را به معنای مرگ انسانی دانست و گفت: در ذهن نباید خطور کند که اگر با کدخدا باشیم وضع ما بهتر می شود، در حالی که اگر زیر نظر آنها بروید به معنای مردن است، هم چنان که امیرمومنان در نهج البلاغه مرگ و حیات را معنا می کنند و می فرماید :” المَوتُ فی حَیاتِکُم مَقهورین وَ الحَیاهُ فی مَوتِکم قاهِرین”.

وی اضافه کرد: کشورهای عربی حیات واقعی ندارند و در حالی که می بینند مردمی که هم جنس، هم زبان و هم مذهب آنها هستند نیاز به دارو و اسلحه دارند و انبارهای آنها نیز پر است کمکی نمی کنند، زیرا آمریکا به آنها اجازه نمی دهد، بنابراین این افراد مرده هستند.

آیت الله طباطبایی نژاد تاکید کرد: اکنون وظیفه همه ما به خصوص روحانیت است که پاسخ اشکالات و دروغ های دشمنان را بدهیم و باید در این جنگ نرم مقابله کنیم و گروه هایی تشکیل داده وسوالات و دروغ هایی که عنوان می شود جمع آوری کرده و پاسخ آنها را بدهیم و مسائل را تبیین کنیم.

وی افزود: باید دست به قلم بود و اشکالات را در نطفه خفه کرد و مردم باید روشن و بیدار شوند و اشکالاتی که در دنیا علیه اسلام و روحانیت می شود و می خواهند مردم را از اسلام و روحانیت جدا کنند پاسخ داده شود.

وی خاطر نشان کرد: در همه حوزه های علمیه باید چنین گروه هایی برای پاسخ به سوالات باشد و باید برای مردم این مسئله را تبیین کرد که اگر فاسق خبری آورد درباره آن تحقیق کنند، هم چنان که امیرمومنان(علیه السلام) در فرمایشی می فرماید: ” اَلْبَاطِلُ أَنْ تَقُولَ سَمِعْتُ وَ اَلْحَقُّ أَنْ تَقُولَ رَأَیْتُ”.

حوزه علمیه اصفهان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده + 9 =