حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان

روحانیون، جوانان هلال احمر را به «کار برای خدا» سوق دهند

آیت الله طباطبایی نژاد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: روحانیون و طلاب در کنار جوانانی که در هلال احمر فعالیت دارند، آنان را به سوی «کار برای خدا» سوق دهند و مسائل دینی را به آنان منتقل کنند.

آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در گردهمایی طلاب هلال احمر سراسر کشور در اصفهان با بیان این مطلب اظهار داشت: طلابی که در هلال احمر فعالیت می کنند باید به یاد داشته باشند که تحصیل علوم دینی، با نیت خیر و خوب ارزش دارد و اگر برای کسب مقام و یا کسب احترام مردم و غیره باشد اشتباه است.

وی افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی، فعالیت هلال احمر به خدمت رسانی پس از حوادث طبیعی منحصر می شد و اگر اتفاقی در شهرستان ها رخ نمی داد، کار خاصی انجام نمی شد اما امروز هلال احمر در حوزه امداد مسافر و راه های کشور بسیار فعال است، همچنین آموزش امدادگری به عموم مردم و ارائه خدمات مختلف به مردم در شهرها و روستاها انجام می شود.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به همکاری حوزه علمیه با سازمان هلال احمر عنوان کرد: هر چند حوزه علمیه برای خدمت رسانی به آحاد مختلف مردم با کمبود نیروی انسانی مواجه است اما همکاری حوزه علمیه با سازمان ها ادامه دارد.

وی گفت: هر چند مردم گمان می کنند تعداد طلبه ها و روحانیون زیاد است اما برای پوشش مساجد سراسر کشور و همچنین برای برطرف کردن نیاز مردم نسبت به مسائل دینی و تبلیغ گسترده دین اسلام، نیاز داریم تا خانواده ها جوانان خود را به حوزه علمیه بفرستند تا این طلاب با استعداد در زمینه های مختلف در کنار مردم فعالیت داشته باشند.

آیت الله طباطبایی نژاد با تبیین جایگاه والای کسب علوم دینی تصریح کرد: در روایتی از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) می خوانیم: « مَن خَرَجَ یَطلُبُ بابا مِن عِلمٍ لِیَرُدَّ بِه باطِلاً إلى حَقٍّ ، أو ضَلالَهً إلى هُدىً ، کانَ عَمَلُهُ ذلکَ کَعِبادَهِ مُتَعَبِّدٍ أربَعینَ عاماً»: هر که براى آموختن یک باب از دانشى بیرون رود تا به وسیله آن باطلى را به حق، یا گمراهى و ضلالتى را به هدایت باز گرداند، این کار او مانند عبادت چهل ساله عبادت کننده است.

وی اضافه کرد: رسول خدا(صلی الله علیه و آله) در روایتی دیگری می فرمایند: اگر شخصی در راه علم باشد و بمیرد و قصد او این بود که اسلام را احیا کند، خداوند در روز قیامت درجه ای همچون درجه پیامبران می دهد.

امام جمعه اصفهان با بیان اینکه فعالیت و تبلیغ در کنار جوانان فرصت بسیار خوبی برای ترویج اسلام است، گفت: تنها با انجام واجبات و ترک محرمات، بزرگان دین به مقام بالا نرسیده اند، بلکه مسائل مستحب را رعایت می کرده اند؛ همچنین باید به یاد داشت که امام علی(علیه السلام) در نهج البلاغه می فرمایند: عالمی که به علم خود عمل نکند همانند جاهلی است که حیران است و هیچگاه از حیرانی و جهل خود نجات پیدا نمی کند؛ در روز قیامت نیز به جاهل گفته می شود چرا یاد نگرفتی اما به این فرد عالم بدون عمل گفته می شود چرا انجام ندادی؟

وی با اشاره به اهمیت انتخاب دوست و نوع سخن گفتن با دوستان عنوان کرد: امام علی(علیه السلام) می فرمایند با دوست خود به اندازه ای دوستی داشته باشد که اگر روزی دشمنت شد، به تو زیان نرسد؛ قرآن کریم نیز می فرماید در روز قیامت برخی از دوست ها یکدیگر را لعن می کنند مگر افراد مؤمن و متقی.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × 5 =