حوزه علمیه اصفهان
مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان

مبارزه با مفاسد اقتصادی نماد بیرونی داشته باشد / مطالبات به‌حق مردم دیده شود

آیت الله مهدوی

مسئولین باید مطالبات به‌حق مردم که عمدتاً اقتصادی است را جدی بگیرند، پای کار بیایند و به مردم کمک کنند. اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم بارها بر آن تأکید کردند را عملیاتی کنند، وابستگی اقتصادی کشور به نفت را کم یا قطع کرده و مردم را در مسائل اقتصادی دخیل کنند.

آیت الله مهدوی : مرگ با عزت را می‌پذیریم اما پستی و ذلت در برابر دشمن را هرگز!

آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، در جمع روحانیون و اقشار مختلف مردم، پیرامون مشکلات اقتصادی اخیر اظهار کرد: در این ۴۰ سال بعد از پیروزی انقلاب، تجربه نشان داده که هرچه بر عزت و اقتدار نظام اسلامی افزوده شده، نقشه‌های دشمنان، دسیسه‌های آن‌ها و تبلیغات روانی‌شان علیه ملت ایران و نظام اسلامی ایران بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه امروز جنگ اقتصادی که همان تحریم است و مرتب علیه جمهوری اسلامی تشدید می‌کنند شکل گرفته است با اینکه در بحث برجام تعهد داده بودند، به تعهداتشان عمل نکردند،گفت: دشمنان به‌دنبال جنگ اقتصادی، جنگ روانی ایجاد می‌کنند.

دشمنان می‌خواهند مردم را ناامید کنند تا دست از حمایت از نظام بردارند

امام جمعه موقت اصفهان افزود: دشمنان می‌خواهند مردم را ناامید کنند تا دست از حمایت از نظام بردارند، تصریح کرد: ما در یک چنین وضعیتی ندای امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) را همیشه باید برای خودمان تجدید بکنیم که می‌فرمودند: «الْمَنِیَّهُ وَ لَا الدَّنِیَّهُ وَ التَّقَلُّلُ وَ لَا التَّوَسُّلُ» مرگ با عزت را می‌پذیریم اما پستی و ذلت در برابر دشمن را هرگز!

وی ابراز کرد: (تقلّل) یعنی کم‌داشتن بهره‌های مادی و اقتصادی را می‌پذیریم، اما به هیچ وجه زیر بار توسل به دشمن و دست درازکردن نزد او به شکل ذلیلانه نمی‌رویم.

پاسخ‌گویی مسئولین در برابر مطالبات مردمی

عضو خبرگان رهبری تاکید کرد: در این جهت باید دو نکته را با هم به آن توجه کنیم: یک نکته این که مسئولین باید مطالبات به‌حق مردم که عمدتاً اقتصادی است را جدی بگیرند، پای کار بیایند و به مردم کمک کنند.

اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم بارها بر آن تأکید کردند را عملیاتی کنند، وابستگی اقتصادی کشور به نفت را کم یا قطع کرده و مردم را در مسائل اقتصادی دخیل کنند.

دولت باید به حمایت از قوه قضاییه برخیزد

آیت الله مهدوی خاطرنشان کرد: از طرفی با کسانی که به بیت‌المال و حقوق مردم دست‌اندازی کرده‌اند، برخورد جدی کنند. دولت باید به حمایت از قوۀ قضاییه برخیزد. موضع‌گیری اخیر که ریاست جمهور در مقابل آمریکا کردند و به دنبال آن سردار قهرمان ما، قاسم سلیمانی هم صحبتی را داشتند. این باید مرتب در مواضع مسئولین دیده شود.

وی ادامه داد: متأسفانه تا الآن جدیت نبوده و با مفسدان اقتصادی مبارزه شده، اما کافی نیست. مبارزه با حقوق‌های نجومی، در حد حرف مطرح شد و ما هیچ نماد بیرونی از آن ندیدیم.

مقابله با مدیران دو تابعیتی

امام جمعه موقت اصفهان عنوان کرد: مقابله با مدیران دو تابعیتی که بعضی نمایندگان مجلس اسامی آن‌ها را هم مطرح کردند، باید محقق شود. عزل مدیرانی که کوتاهی کردند از آن جمله است.

وی اذعان کرد: دولت از ما انتظار نداشته باشد که فقط به مردم بگوییم آرامش جامعه را حفظ کنند. مطالبات به‌حق مردم باید دیده شود .

پیگیری مطالبات از راهکارهای قانونی

آیت الله مهدوی گفت: توصیۀ دوم من به مردم است. مردم به جای اینکه برای مطالبات خود به کف خیابان بیایند و رسانه‌های خارجی هم موج‌سواری و دخالت کرده و از آشوب‌ها سوءاستفاده کنند، برای پیگیری مطالبات به‌حق خودشان از راهکارهای قانونی اقدام نمایند، البته دولتمردان هم باید دفتر ویژه‌ای را برای مراجعات و پیگیری مطالبات مردم توسط مسئولین پیش‌بینی کنند.
استاد حوزه عنوان کرد: ما از یک طرف به مردم می‌گوییم آرامش خودشان را حفظ کنند، گاهی مسئولین فکر می‌کنند مطالباتی وجود ندارد. به مسئولین می‌گوییم :

مطالبات وجود دارد ولی گاهی بعضی فکر می‌کنند که باید بیایند فریاد بزنند و در کف خیابان صحبت خودشان را مطرح کنند که این باعث سوءاستفاده می‌شود.

ماهیت دعوت‌کنندگان به تجمع‌های اخیر

عضو خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: یقیناً کسانی که در خارج از کشور دعوت به تجمع و راهپیمایی می‌کنند، خودشان هیچ‌وقت حاضر نیستند، داخل کشور بیایند و در این تجمعات حضور پیدا کنند. آن‌ها به هیچ‌وجه حاضر نیستند کوچک‌ترین خدمتی را به مردم بکنند. آن‌ها خائن به مردم هستند.
وی اضافه کرد: آن‌ها همان منافقینی هستند که دستشان به خون مردم آغشته است و اهداف دیگری را دنبال می‌کنند. دفاع دشمنان انقلاب از تجمعات به دلیل یک مقصد بزرگ‌تر است و می‌خواهند نظام را به چالش بکشند.

 

خبرگزاری و پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه اصفهان

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

8 − 1 =