آیت الله مهدوی با بیان اینکه خشیت موجب نظارت دائمی انسان بر خودش میشود گفت: کسی که خشیت داشته باشد بدعهدی نمیکند، بدعهدی رسم افراد بی دین است.
آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کلمه خشیت و خوف در عربی به معنای ترس معنا می شود، گفت: این دو کلمه یک تفاوت بسیار ظریفی باهم دارند، مجموع مراقبت و ترس به معنای خشیت است، یعنی انسان همراه با ترس مراقبت نسبت به اعمال خود داشته باشد. بدعهدی
آیت الله مهدوی خاطرنشان کرد: قرآن کریم به پیامبر اکرم(ص) میفرماید تنها کسی را می توان انذار کرد که خشیت داشته باشد، یعنی اگر کسی خشیت نداشته باشد نصیحت پذیر نیست و انذار او بی فایده است، زمینه پذیرش حق در کسی است که خشیت داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه همه هدف انبیا الهی و پیامبران رساندن انسان به کمال است، تصریح کرد: ضمانت عملی رسیدن به این کمال خشیت الهی است، باید در مقابل پروردگار متعال خشیت داشته باشیم تا تقوای دائمی پیدا کنیم، یعنی خود مراقبتی مستمر و دائمی داشته باشیم، فرقی نکند در جامعه هستیم یا تنهاییم دائما بدانیم خداوند مراقب و ناظر بر ما است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری، پروا داشتن از خدا و اجتناب کردن از گناه در خلوت را مصداق خشیت عنوان کرد و گفت: وعده های خداوند شوخی نیست و تخلفی هم ندارد، هرگز خداوند در وعدههایش تخلف نمیکند، انسان عاقل عمر خود را بیهوده هدر نمیدهد و به همین جهت است که باید عبودیت و بندگی کنیم تا عمر ما تلف نشده باشد و مقصد درستی در زندگی داشته باشیم.
استاد درس خارج حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی همواره در حال ظلم کردن به کشور و مردم ما هستند، اظهار کرد: انگلیس و آمریکا در ماجرای برجام بدعهدی کردند و از این طریق به ما ظلمهای بسیار کردند و تنها شخصیتی مانند رهبر معظم انقلاب میتواند به درستی در مقابل آنها بایستد و مانع ادامه داشتن توطئه های آنها بشود.
وی ادامه داد: نحوه برخورد با حیوان وحشی این است که در مقابل او بایستیم، انسانها و کشورهایی که فرهنگ و تربیت دینی ندارند و بی دین هستند قطعا چنین برخورد می کنند و چنین ایستادگی و مقاومتی در مقابل آنها لازم است، خداوند امکان ندارد در وعده خود تخلف کند و بندگان خدا نیز باید چنین باشند اما افراد بی دین مانند همین دشمنانی که شاهد اعمال و رفتار آنها هستیم هرگز پایبند بر وعدههای خود نخواهند ماند. بدعهدی
آیت الله مهدوی خشیت را ریشه و منشأ تقوای دائمی عنوان کرد و افزود: کسی که خشیت داشته باشد همواره مراقب اعمال و رفتار خود بوده و این موضوع باعث میشود که اهل تقوا باشد، کسی که اهل تقوا باشد به درستی بندگی و عبودیت خواهد کرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان روایتی از امام صادق(ع) تصریح کرد: یاران امام زمان(عج) از دارای خشیت از خداوند هستند. یعنی در همه حال مراقب و مواظب اعمال و رفتار خویش هستند و لازم نیست که از بیرون به آنها نظارت شود، نظارت اصحاب امام زمان(عج) درونی است یعنی از درون خود بر خود نظارت دارند و نیاز نیز کسی مراقب آنها باشد.